Lihakaupan yhteydessä pyörii oma Makkaratupa ja eineskeittiö.
Tuvan tuotteita on tarjolla paitsi Lihakaupan tiskissä myös muissa kaupoissa ja ravintoloissa.
Oma tuotekehitys toimii aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti; perusvalikoimassa pidetään aina tuttuja tuotteita, mutta valikoimaa väritetään myös vaihtuvilla uutuuksilla.
Periaatteena on, että asiakkaat ratkaisevat onko tuotteella elinvoimaa ja riittävästi kysyntää menestyäkseen ja pitääkseen oman paikkansa myyntitiskissä.
Tuotevalikoima siis elää koko ajan ja asiakkaille tarjotaan jatkuvasti uusia makuelämyksiä!
Makkaratuvassa voidaan valmistaa pieniäkin koesarjoja ja tuote-eriä; esimerkiksi kaupoille ja ravintoloille voidaan toimittaa omia nimikkomakkaroita ja merkkipäiville voidaan valmistaa sankarin toiveiden mukaisia herkkuja.

Pikku Kalle
Sinappi